Škuľavý Boris prezidentom 2014

Vráťme život bezdomovcom! - projekt Borisa Škuľavého

30.10.2012 14:56

 

Projekt „Vráťme život bezdomovcom!“

 

S týmto novým projektom prišiel pán Boris Škuľavý ako so súčasťou svojej kandidatúry. Jedná sa o pomoc ľuďom v zlej životnej situácii, o ich navrátenie do života.

Brázdiť ulice Bratislavy je niekedy doslova srdcervúce. Vidieť nešťastie ľudí trpiacich na ulici. Toto konkrétne nedá spávať nášmu kandidátovi. Pán Boris sa rozhodol vzoprieť sa ťažkým životným osudom a vziať životy do vlastných rúk.

„Prvým dôležitým krokom je vrátiť  ľuďom chuť do života. Obnoviť v nich vieru, že všetko sa môže zmeniť a že život môže byť aj pre nich krásnym,“ toto sú prvé slová pána Škuľavého ohľadom nového projektu.  „Chceme sa s nimi rozprávať, naučiť ich veci, čo možno už nepovažujú za potrebné a preto ich zabudli, ukázať im prípady, ktorým sa podarilo svoj život zmeniť...“ Myšlienka projektu je naozaj úžasná. Ľuďom má byť ponúknutá práca a bývanie v novo vystavaných obydliach pre ľudí s ťažkými životnými osudmi. „Samozrejme aj po zvládnutí základných premien budeme na našich zverencov naďalej dohliadať, aby si zvykli na to čo majú a naučili sa tým zodpovedne nakladať. Nech naše úsilie nevyjde nazmar!“ Projekt sa má rozbehnúť začiatkom nového roka. Financie budú pochádzať z fondu Borisa Škuľavého a z jeho úspor.

 

Veríme, že projekt bude úspešný a pomôže čo najviac.

Vyhľadávanie

Kontakt

Boris Škuľavý Borisov dom, Bratislava