Škuľavý Boris prezidentom 2014

Škuľavý, Boris Škuľavý agent 001

22.11.2012 13:13

Keďže v kinách sa práve premieta nový diel filmu zo série Jamesa Bonda, rozhodli sme sa trošku popustiť uzdu fantázii a predstaviť si Borisa Škuľavého na mieste Jamesa Bonda.

„Volám sa Škuľavý, Boris Škuľavý,“ takto by sa Boris odteraz mal predstavovať. Je to totiž kandidát 001 s povolením vyhrať voľby.

Muži chcú byť ako Škuľavý a ženy mu chcú byť nablízku, nechať sa ním zviesť. K jeho šarmu určite pridáva aj Borisov obľúbený nápoj, ktorým je borovička s pivom, avšak nikdy nezabudne dodať: „Potrepať, nemiešať.“

Boris sa od Jamesa neodlišuje veľmi ani v technologických hračkách, ktoré využíva. Škuľavý používa laptop, pozná digitálne hodinky a vie obsluhovať práčku aj umývačku riadu.

Ale čo Boris a ženy? U Jamesa sme zvyknutí na inú ženu v každom diely. Boris taký nie je. Je skôr na trvalé vzťahy plné vzájomného rešpektu a pochopenia.

Zatiaľ, čo James Bond jazdí na autách značky Aston Martin, Boris Škuľavý si vyberá auto podľa najnižšej spotreby. Aspoň máme istotu, že štátny rozpočet sa nebude míňať len na benzín J.

Vyhľadávanie

Kontakt

Boris Škuľavý Borisov dom, Bratislava