Škuľavý Boris prezidentom 2014

škuľavý Boris proti analfabetizmu

04.12.2012 21:26

Volám sa škuľavý Boris a myslím si, že tento štát je strašný. A navyše vôbec nedbá na vzdelanie. V nijakej inej krajine sa predsa nevidí, aby niekto, kto vykonáva zamestnanie reportéra, bol analfabet. To sa naozaj môže udiať len na Slovensku.

Jednu z príčin vidím v tom, že všetky texty, z ktorých by reportéri mali študovať, sú napísané biele na čiernom. Priznajme si, takéto písmo sa naozaj ťažko číta.

Ako sme si mohli všimnúť, reportéri na Sovensku majú problém aj s vymyslením nových otázok, preto sa dookola pýtajú to isté.

Táto neschopnosť takzvaných „mediálnych profesionálov“ by teda mohla byť nejednému dotazovanému respondentovi na smiech. Niektorí ľudia dokonca nabrali odvahu a povedali im to rovno do očí a to pred ich vlastnými kamerami. Tak je to správne, nech si tí reportéri nemyslia.

Alebo je to všetko naopak a analfabetom je niekto iný? Napríklad niekto, kto si myslí, že niektorý zákon nie je protiústavný, keď je v rozpore len s dvoma článkami Ústavy?

Zhrnul by som to asi tak, že na Slovensku niekedy žiaľbohu a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku predsa len tých analfabetov je ešte stále menej a teraz chvalabohu, že je ich menej.

 

Váš škuľavý Boris 

škuľavý Boris

Vyhľadávanie

Kontakt

Boris Škuľavý Borisov dom, Bratislava